CLANEK

 

Brazil Runner´s Flashback : Trancefusion - Power Of Elements

Dne 19. dubna 2014 proběhla na pražském Výstavišti další trance fúze pod taktovkou BTL Agency. Ačkoliv trance zrovna nepatří mezi mé nejoblíbenější žánry, tentokrát musím uctivě smeknout klobouk. Event byl nachystán naprosto pečlivě do posledního detailu a myslím, že tanečníci si tento fakt v plných halách náležitě užili. Má role byla na TF opět standardní - měl jsem na starost několik vystupujících na hlavním pódiu. Jak vše z mého pohledu probíhalo, si nyní můžete přečíst...

 

V den akce, opět u promotéra oblíbené soboty, mne nabírá v centru kolem šesté hodiny večer limuzína a vyrážíme směr Ruzyně, Letiště Václava Havla. Lehce po sedmé má dorazit egyptský Fadi aka Aly and Fila se svým managerem Stuartem. Na letiště přijíždím s lehkým předstihem a společně s Veronikou Kucrovou aka DJane B.UNQ!, která na místě přílety účinkujících koordinuje, prolítáme detaily.

Už je zde ale Sean Tyas, který právě s přáteli dorazil. Zdravíme se, nakládáme je do auta a posíláme směr hotel.

Trancefusion

Netrvá dlouho a jsou tu již mí další očekávaní hosté. Fadi, čerstvý otec, přilétá jako vždy v super náladě. Z hotelu Marriott Airport se k nám nečekaně přidává zpěvák Christian Burns a John Askew. Tohle jsem nečekal, musim tedy zaujmout místo v nákladovém prostoru Mercedesu Viano. Není problém. :) Směr večeře – Potrefená husa Holešovice. Zde jedna momentka z kufru.

Trancefusion

Přijíždíme do rezervované restaurace. Zde nás již čekají další umělci. Americký pár BT se snoubenkou, John O´Callaghan a další přátelé. Přisedáme tedy ke stolu a objednáváme drinky.

Trancefusion

John s přáteli zde sedí o něco déle, křidýlka má již na stole a moc mu chutnají. K pití většina volí české pivko. Jídlo je objednáno a všichni horlivě diskutují na téma dnešní akce. Je vidět, jak se všichni moc těší.

Trancefusion

Steaky jsou tady a pouštíme se do toho. Christian Burns už nás musí opustit, jídlo nestíhá, jeho vystoupení je už ve 21:00!

Trancefusion

Během večeře nastává lehká panika, když Fadiho po cestě na WC poznal někdo z hostů restaurace a začal hodinový fotomaraton. Jak se ukazuje, půl hospody jde na TF a po zjištění, že jejich hvězdy zde večeří také, si společné foto logicky nechtějí nechat ujít. Jsme po jídle, platím účet a limuzíny rozvážejí umělce na jejich hotel, aby se připravili na večer. Já odjíždím do haly.

Trancefusion

Po příjezdu k zadnímu vchodu hned potkávám Andrease aka Bon Finix, se kterým už několik let na TF koordinujeme příjezdy, vystoupení a odjezdy hlavních stááárs. Andreas mi dává pásky pro mé svěřence a společně procházíme backstage, kontrolujeme ledničky - alkohol dle riderů jednotlivých umělců. Pohled z balkónu na hlavní stage ukazuje, že i přes relativně brzkou hodinu se již lidi skvěle baví v úctyhodném počtu.

Trancefusion

Hlavní stage už je našlapaná k prasknutí.

Trancefusion

Psst! Vysíláme. :)

Trancefusion

V artist backstage je vše ready. Přijíždí první veké hvězdy.

Trancefusion

Ferry Corsten uprostřed přátelské debaty, v pozadí stále usměvavý Dimitri.

Trancefusion

Zde Ferry dává interview, které jistě také brzy uvidíte. Já už musím letět, protože mi řidič hlásí, že veze Aly and Fila a Johna O´Callaghana, o které se mimo jiné musím postarat.

Trancefusion

Přebírám stááárs od řidiče a hned jejich ruce opatřuji tou správnou páskou. Kuba Zatloukal je fotí před vizuálem akce. Vedu je do backstage, nalévám drinky dle požadavků. Kluci jsou moc fajn, dnes mají společný B2B set, dle mého názoru, jeden z nejlepších tohoto večera.

Trancefusion

V zákulisí již na Fadiho čeká spousta známých i přátel. Se všemi se rád vyfotí, každému věnuje pár přátelských slov.

Trancefusion

Už je ale čas jít na stage. Kluky doprovázím až pod pódium, kde je předávám stage managerovi Pacovi. Zde ještě před vystoupením Fadi z balkónu sleduje lidi, pro které za chvili bude hrát.

Trancefusion

Podtrženo sečteno – super mejdan. Jsem osobně vždy moc rád, když se dlouhá a nelehká práce promotérovi podaří a tento večer byl přesně tímto příkladem. Držím palce i do budoucna!

Opatrujte se.

Brazil Runner

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016