CLANEK

 

Kompilace k pátému výročí Forbidden Society Recordings je venku

Forbidden Society Recordings slaví páté narozeniny! Za těch pět let fungování na labelu stihlo vyjít nepřeberné množství řízného drum & bassu od řady různých producentů. Na Forbidden Society teď připadl náročný úkol: vybrat z té hromady hudby nejlepších ­20 tracků, které nejlépe ukazují, co je Forbidden Society Recordings zač...

 

Rázné bubny, hutné bass linky a temná atmosféra, kterou je portfolio Forbidden Society Recordings prosycené od metalových kořenů až po současný neuro zvuk... To mají všechny tracky z téhle kolekce společné. Najdete mezi nimi perly od jmen, jako jsou Audio, Current Value, Donny, Counterstrike, Hallucinator nebo Katharsys, a k tomu jednu nikdy nevydanou věc, kterou je "Cobra VIP"! Je to prostě 18 těch nejvybroušenějších zbraní z arzenálu FSRECS, které by neměly chybět ani ve vaší osobní zbrojnici.

Forbidden Society Recordings
Cenu kompilace si určujete jen vy sami - můžete si ji stáhnout zdarma, nebo zakoupit, jestli chcete podpořit label, a zajistit, že tenhle bohatý pramen čerstvého drum & bassu nikdy nevyschne.

Kompilace je ke stažení zde.

Formáty ke stažení: MP3 (320), Wav, Aiff, Flac, AAC, Alac, Ogg Vorbis

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016