CLANEK

 

Představujeme domácí labely: Soul Fly Music Records

Soul Fly Music Records je plzeňský label založený na začátku roku 2013. Hlavní náplní je přinášet kvalitní hudbu od více, nebo méně známých umělců a zároveň ukázat, že i Češi mají co nabídnout světu.

 

Psal se prosinec roku 2012, kdy si partička třech lidí (Andre Lesu, Tomas Drex a Matt Walli) řekla: "Dost dlouho děláme a vydáváme svoji hudbu, máme kontakty, proč nezaložit svůj tech-house label?" Jak rychle přišla myšlenka, tak stejně rychle přišla i realizace. Vymyslet název a logo, ve kterém své čestné místo získala "label moucha" a stala se tak symbolem SFMR a veškeré grafiky. Tři měsíce kolotoče se sháněním zajímavých autorů a sestavování release plánu na další 3 měsíce dopředu a příprava prezentace, to vše byla podmínka, abyste se dostali s labelem na Beatport. Dnes už taková selekce z jejich strany není.

Soul Fly Music Records

Dnes už rozběhlý label je zaměřený na tech-house a techno a v katalogu naleznete skladby nejen od zahraničních autorů, ale také od českých producentů. Mezi výčtem těch, kteří přispěli svojí hudbou, naleznete např. tato jména: Dani Sbert, Alen Milivojevic, Stanny Abram, Josh Love, Skymate, Makarov & Steen a mnoho dalších. Soul Fly Music se čím dál více objevuje v tracklistech zajímavých umělců a pravidelně dostává reakce na své releasy od velikánů, jako jsou: Joseph Capriati, Richie Hawtin, Marco Carola, Dave Angel, Fatima Hajji, apod.

SFMR je otevřený všem, takže pokud máte pocit, že vaše tvorba by mohla do konceptu labelu zapadnout, stačí poslat svoje demo. I vy můžete být součástí labelu!

Beatport
Facebook


Da Moon

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016