CLANEK

 

Reboot vypustil začátkem měsíce nový release

Frank Heinrich, německý techno DJ a producent, vystupující pod jménem Reboot, před Vánocemi připravil speciální třítrackový release, na kterém nám dá ochutnat ty nejvybranější ingredience techna s příměsí minimalu.

 

Reboot nám svým nejnovějším releasem představuje tři poslechově velice nápadité a příjemné skladby plynoucí v příjemných atmosférách techna a minimalu. Pokud čekáte našlápnuté taneční pecky, zde je budete hledat marně. "Behind The Scenes" totiž sází především na skvělou atmosféru, jaká si drží svou hloubku od začátku až do konce. Dále jistě potěší i délka jednotlivých skladeb, která kromě třetího tracku překračuje deset minut, což výborně nahrává tomu, aby se člověk zaposlouchal do barevných melodií a popřemýšlel nad hudebním dějem, jakým se každá skladba pyšní. Každá skladba navíc přináší nějaké nové prvky, které v žádné jiné nenajdete. U první je to, řekl bych, až futuristický nádech, druhá oproti tomu nabízí tajemnější atmosféru a třetí to uzavírá poněkud "odschoolovějším feelingem" s house příměsí. 

Reboot

Před koncem roku se k nám tedy dostal hudebně velmi pestrý a nápaditý titul, jaký se vidí jen zřídka. Posluchače překvapí krásná, občas i trochu tajemná atmosféra, dech beroucí melodie a hlavně i fakt, že každá skladba nabízí svůj originální příběh, nad kterým se může člověk zamyslet a utvořit si ho podle svého. Pokud bych měl hodnotit, tak by ode mě EP "Behind The Scenes" rozhodně dostalo vysoké číslo a troufám si tvrdit, že Reboot nemohl rok 2015 zakončit velkolepěji. 

Kompletní EP "Behind The Scenes" si můžete poslechnout na portálu SoundCloud.



"Behind The Scenes" vyšlo 18. prosince v digitální podobě na značce SCI+TEC a koupit si ho můžete klasicky na Beatportu.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/RebootOfficial/?fref=ts
https://www.facebook.com/scitec/?fref=nf
https://soundcloud.com/scitec
https://soundcloud.com/reboot-frank-heinrich

stanjah

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016