CLANEK

 

Známe pět finalistů české BURN Residency

Poslední březnový den se uzavřelo základní kolo BURN Residency. Celý další týden vybírala porota nejlepší sety. Po pečlivém zvážení vynesla verdikt, jakých pět jmen postoupí do českého finále. Představujeme vám top pětku, která se zanedlouho utká v mix-offovém kole!

 

Ženy bude v soutěži reprezentovat jediná účastnice, DJ Noriss. Začínající dýdžejka se zatím představila hlavně na parties pro kamarády, ale její motto "If I gonna die tonight, I’ll dance all night through!" slibuje, že se na poli taneční hudby rozhodně neztratí. Druhým finalistou je zkušený DJ, který si během své kariéry zahrál už s celou špičkou české taneční scény, DJ Deffo. Jako třetí finalista se představí zástupce brněnské elektronické scény, DJ Phil Albedo. Kromě působení na domácí půdě má za sebou i úspěšná zahraniční vystoupení s osobnostmi jako například Eric Sneo, takže do finálového kola jistě přinese pořádnou dávku dobré hudby. Dalším finalistou je pražský DJ Raidem. Zarytý zastánce vinylu má na kontě již několik vítězství v DJ contestech a nyní bude usilovat o další. Finálovou pětku pak uzavírá DJ eM.dot. Milovníka deephousu, techhousu (a jak zdůrazňuje, také své přítelkyně) můžete potkat po klubech v Česku i na Moravě a BURN Residency je pro něj skvělá šance, jak svoji kariéru posunout o další krok kupředu.

BURN Residency

Již na konci dubna se ukáže, který z finálové pětice se stane českým vítězem a postoupí mezi šestadvacet nejlepších evropských DJs na Ibizu! Čeká ho čtyřdenní bootcamp plný skvělých zážitků, setkání s elitou evropské i světové taneční scény, ale i tvrdých zkoušek. Držíme palce a vy zůstaňte na příjmu!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016