CLANEK

 

Subgate a Joey White chystají EP u značky EIN2

Doba covidová má i své světlé stránky a hudební producenti tak mají dostatek prostoru pro produkci vlastních tracků a zároveň přispívá i ke vzniku nových projektů a spoluprací. Tuto dobu využili i domácí producenti Subgate a Joey White a výsledkem je jejich producentský debut na nizozemském vydavatelství Pursuit, za kterým stojí producent Rob Hes, a na kterém v rámci kompilace "Wild Cards 11" vydali melodickou skladbu "Astral".

 




2.2. 2021 pak vyjde jejich první společné EP "Devotion", na kterém se objeví další dva melodické tracky. O EP projevil zájem berlínský label EIN2, který je mladším bratrem respektovaného vydavatelství Einmusika, za kterým stojí producent Einmusik. V tuto chvíli je EP jako "pre-order" na hudebním protálu Beatport.

Subgate
I když jsou v rámci samostatné produkce žánrově odlišní a Subgate se věnuje primárně tvrdším techno trackům a Joey White pak melodické house music a technu, jejich společná práce je zajímavou kombinací jejich producentských "skills" a nachází si své příznivce a posluchače.

Joey White
Kromě jejich solových producentských projektů, které spatří světlo světa během první poloviny roku na labelech, jako jsou Complexed, Pursuit, Housemagazine, Avaken nebo OneWay Music se můžete těšit brzy i na další společnou práci.

Více informací naleznete zde:

https://www.facebook.com/djsubgate
https://www.facebook.com/joeywhite

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016