CLANEK

 

Staň se studentem DJ školy na Ibize!

Během letošního léta se mají možnost nejen talentovaní DJs vypravit na pověstný mejdanový ostrov Ibiza a spojit svou dovolenou s lekcemi DJingu v tamní renomované DJské a producentské škole Ibiza Blau Music School...

 

Speciálně pro české a slovenské zájemce se jako lektoři budou starat domácí producenti a DJs Lucca a Subgate, které můžete pravidelně vídat na předních eventech u nás i v zahraničí, kde supportují jména, jako je Carl Cox, Joris Voorn, Paul Kalkbrenner a další. 

Blau Music School

Ibiza Blau Music School je podporována významnou asociací Ocio Ibiza a díky oficiálnímu partnerovi - společnosti Pioneer - tak mají studenti během kurzů k dispozici profesionální techniku od této renomované značky.




Kurzy, které povedou kromě Luccy a Subgatea také ředitelka Blanka Nova a tým místních profesionálů, jsou rozděleny na jednotýdenní a dvoutýdenní. Na závěr každého dne čeká studenty praxe v podobě vystoupení v místních klubech a hotelových barech. 

Pokud si chcete splnit vaše sny, navštivte stránky Ibiza Blau Music school, zaregistrujte se, a užijte si vaši dovolenou na tomto mejdanovém ostrově.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016