CLANEK

 

Vstupenky na festivaly jako dárek na poslední chvíli

Nabízíme přehled zajímavých zahraničních festivalů a nabízíme tip na dárek na poslední chvilí. Vánoční období je každý rok plné shonu a hledání vhodných dárků na poslední chvíli. Pokud to máte stejně a ještě narychlo sháníte vánoční dárek pro své blízké, nebo chcete potešit na konci roku sebe, není nic lepšího než darovat zážitek. Hudební festivaly jich nabízí celou řadu!

 

Sziget - Světový festival, kde najdeš vše.

Když přijdou Vánoce, všichni myslíme na lásku, radost, rodinu a péči... Jsme si zcela jisti, že když přijde léto, všichni si zasloužíme totéž. Hledáte ideální dárek pro sebe nebo své blízké? Zabalte všechny skvělé headlinery 

Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons do jednoho velkolepého dárku, kterým je Sziget festival.

Sziget


vstupenky

line-up

 

Balaton Sound - Plážový festival pro milovníky elektroniky.

Pokud plánujete vplout do letních měsíců na plný pecky, je tady Balaton Sound! Pláž, slunce, beaty a párty u jezera Balaton jsou idealním startem festivalové sezony pro všechny fanoušky elektronické a taneční hudby. Dárek v podobě headlinerů, jako jsou Armin Van Buuren, Dimitri & Like Mike, Dimension, Don Diablo vydá za sto měkoušů!

Balaton Sound


vstupenky

line-up

 

EXIT Festival - Multižánorvý festival ve středověké pevnosti.

Tajuplná Petrovaradínská pevnost a The Prodigy! Největší tahák příštího léta je jasný. Návrat na pódia této legendární britské kapely ve spojení s prostředím středověké pevnosti, v níž každé zakoutí odhaluje další vystupující umělce na menších i obrovských pódiích! Darujte jedinečný zážitek, který nanabídne žádný jiný festival na světě. The Prodigy, Skrillex, Viagra Boys a Indira Paganotto vás nenechají jen stát v koutě!

EXIT

 

vstupenky

line-up

 

Snowattack - Unikátní spojení hudby a zimních sportů.

Napadlo vás někdy, jak může vypadat festival na sjezdovce? Nepřemýšlejte dál, Snowattack vám nabízí odpověď! Týden na ledovci ve francouzských Alpách v doprovodu toho nejlepšího ze současné elektronické hudební scény! Netsky, Miss Monique, Eelke Kleijn, Borgore - tomuhle říkáme Alpská kombinace.

Snowattack


vstupenky

line-up

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016