CLANEK

 

Matthew Peterson a Tomas TMX vydali nový track

Na Seta labelu vychází nová edice Grooveland. Její součástí je nový track Matthew Petersona a Tomase TMX s názvem "Cortex". Track na hranici melodic techna a progressive house je definován temným zvukem a dynamickým vývojem. Poslechněte, případně zakupte si ho zde. Track a celá kompilace jsou nyní v předprodeji, za pár týdnů se však objeví na všech známých eshopech s elektronickou muzikou...

 

Matthew Peterson je slovenský DJ a producent žijící v Praze. Jeho producentské sny se mu splnily po roce 2011, kdy jeho tracky hrála esa progressive trance scény jako Markus Schulz, Leon Bolier, Arnej, Andy Moor, Estiva, The Blizzard, Pedro del Mar a mnoho dalších.

Tomas TMX je DJ a producent s progresivním zázemím. Ve spolupráci s Matthew Petersonem vydal track "Quant" u labelu Darkpload Deep. Mezi další produkci patří autorské tracky "Snow Crystal", "Snow Entropy", "Curb", "Swingle" a "Rabbit Hole". Je autorem projektu Beatshare, který má ambice vytvořit platformu pro producenty z východní a střední Evropy.

Tomas TMX


Seta Label je slovensko-česká značka, která se zaměřuje na práci hudebních producentů, zpěváků, umělců, skladatelů, DJů a promotérů. Vydává zejména deep house, progressive house, techhouse a jejich subžánry. Mezi nejznámější jména na labelu patří Mihai Popoviciu, Kolombo, Evren Ulusoy, Jay Tripwire, Dale Howard, či Peter Makto & Gregory S.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016