PARTYINFO

 

TRANSMISSION 2016 - THE LOST ORACLE

Datum konání:
29.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Markus Schulz, Ferry Corsten presenting Gouryella, Vini Vici, Orkidea (FIN), MaRLo, John O´Callaghan, Driftmoon a ReOrder, Thomas Coastline
Info:
http://www.bit.ly...
Popis:
start: 20:00, vstup: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=160556
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Nalaďte se na Transmission 2016 - The Lost Oracle
Transmission Festival se blíží mílovými kroky

Největší taneční akce ve střední Evropě, která se každoročně koná v naší pražské O2 Areně, oslaví letos svou dekádu v sobotu 29. října. Organizátor akce, United Music Events, má na poslední říjnový víkend připravenou úplně novou show s názvem "The Lost Oracle", na kterou se přijedou podívat lidé z více než 60ti zemí světa. Na letošní premiéře vystoupí velké množství DJů a umělců, mezi nimiž budou také legendy hudebního světa, jež netřeba představovat – Holanďan Ferry Corsten se setem Gouryella a irská super hvězda John O’Callaghan. Podruhé se na Transmission ukáže také miláček českého publika, úžasný Australan MaRLo, jehož energické vystoupení oživí zpěvačka Chloe. Poprvé u nás vystoupí nejslavnější finský DJ Orkidea a izraelští Vini Vici přiletí do Prahy celou akci uzavřít. Speciální společný set si chystá slovenský DJ Driftmoon, který bude na podiu společně s krajanem ReOrderem.

 

Samozřejmě nebude chybět ani oblíbenec Markus Schulz, který k nové edici připravil hymnu. Líbí?

 



Tato 11 hodin dlouhá cesta s velmi nabitým programem nenechá návštěvníky vychladnout. Zajděte si užít tuto akci a už teď počítejte s tím, že Váš noční život zažije něco nevídaného. Transmission bude nejspíše brzy vyprodaná, protože v prodeji je méně jak 1.500 vstupenek.

Transmission

K Transmission patří také tradičně pre-party, která se koná o den dříve, tedy v pátek 28.10., a je pro návštěvníky se vstupenkou na Transmission do 23:00 zdarma. Rozehřívací akce v klubu Mecca si tento rok připravila opravdu silný zahraniční line-up složený z Fisherman & Hawkins, Arkham Knights, Simon O’Shine, Kris O’Neil, Exis a spousty dalších zvučných jmen. Transmission pre-party v Mecce patří každoročně k velmi úspěšným akcím a v klubu je vždy od začátku až do konce skvělá atmosféra. Bezpochyby je to nejlepší způsob, jak odstartovat pořádný Transmission víkend!

Vstupenky a další informace o tomto velmi nabitém víkendu získáte na www.transmission.events.

 
Transmission oznamuje kompletní line-up své výroční show John O´Callaghan zazáří na Transmission 2016 MaRLo se vrací na Transmission 2016 Nejlepší finský DJ v lineupu Transmission 2016 Transmission Praha 2016 oznamuje další DJs Transmission slaví výročí 10 let

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission 2016 - The Lost Oracle od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016