PARTYINFO

 

NOUVELLE PRAGUE

Datum konání:
04.11.2016 - 05.11.2016
Místo konání:
Praha - pivovar Staropramen
Live:
Kongos, Lenny, Circus Problem, The Complication, Christopher Paul Stelling, Cash Savage and The Last Drinks, Aldous Harding, I Love You Honey Bunny, The Truth Is Out There, We On The Moon, High Time, Noah Slee, Fizzy Blood, JPNSGRLS
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: předprodej: na jeden den 115,- Kč, na oba dny 200,- Kč http://nouvelleprague.com/showcase-vstupenky/?lang=cs.
 
 
Delegáti Nouvelle Prague rozhodli o držitelích Cen Nouvelle Prague 2016 Nouvelle Prague představuje kompletní line-up
Kongos přijedou s novým albem na Nouvelle Prague

Bratři Kongos - Johnny, Jesse, Dylan a Danny - mají hudbu v krvi. Jejich otec John Kongos bodoval v sedmdesátých letech se svými hity v hitparádách a jeho synové hráli na hudební nástroje odmalička. V roce 2014 započala kariéru Kongos písnička "Come With Me Now" z desky "Lunatic". Skladba získala  RIAA double platinu za prodeje přesahující 2 miliony. Písnička byla na #1 na Alternative Radio celkem pět týdnů, což znamenalo nejvyšší vzestup nahrávky nové kapely v historii. Písnička zazněla v The Expendables 3, Universal Studios, Dodge Ram, Samsung Galaxy, American Idol, The Originals, MTV Movie Awards, HBO, FX, CNN, NBC Sports, ESPN, NFL, WWE, PlayStation 4 a dalších pořadech. Videoklip má přes 53 miliónů shlédnutí. Kapela vystoupila v Late Night With Seth Meyers, Jimmy Kimmel LIVE!, The Today Show a dostalo se jí příznivé kritiky od Rolling Stone, USA Today a dalších médiích.

 

Po dvou úspěšných letech koncertování, které následovaly vydání jejich průlomového alba "Lunatic" v roce 2014  se Kongos koncem roku 2015 vrátili domů s plnými hlavami nápadů. Členové kapely nahráli každý své demonahrávky a sešli se pak ve svém Tokoloshe Studio v Phoenixu v Arizoně, kde bydlí. Podělili se o své nápady a dosáhli tématické jednoty, která se stala základem alba "Egomaniac".

Kongos

Po červnovém vydání svého netrpělivě očekávaného třetího alba "Egomaniac" Kongos rozšířili svůj podzimní koncertní kalendář roku 2016 o několik dalších koncertů, které následují jejich samostatné severoamerické turné a jedním z nich je i vystoupení na letošním showcase festivalu Nouvelle Prague, který se uskuteční ve dnech 4.-5. listopadu 2016 v areálu smíchovského pivovaru Staropramen.



"Egomaniac" obsahuje 13 nových skladeb, které sahají od bluesově laděné "I Don’t Mind" s tahací harmonikou, která se stala hitem jejich koncertů, k elektronické "Autocorrect" a epické skladbě "Look At Me". Jejich druhý singl z alba "The World Would Run Better" má krásnou mrazivou melodii, která se hodí k tématu "Egomaniac". Video k singlu "Take It From Me" našlo inspiraci v NBA Jam a má již na kontě 2 miliony zhlédnutí na YouTube/VEVO. Kongos opět přicházejí se svým specifickým soundem a rozšiřují hudební hranice svým výbušným novým albem "Egomaniac".

Dvoudenní vstupenky na Nouvelle Prague je možné koupit za 200,- Kč, jednodenní za 115,- Kč zde.

Delegátské pasy na dvoudenní konferenci v hodnotě 1.600,- Kč je možné koupit zde.


Více info:

www.nouvelleprague.com

www.facebook.com/nouvelleprague

www.kongos.com

www.facebook.com/kongos

www.twitter.com/kongos

www.youtube.com/kongosmusic

www.instagram/kongosmusic


Generálním partnerem Nouvelle Prague je Staropramen.

Pořádáno za finanční podpory Ministerstva kultury České republiky.

 
Nouvelle Prague 2016 zveřejňuje první informace o letošním programu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Nouvelle Prague 2016 od Moniky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016