PARTYINFO

 

SZIGET

Datum konání:
09.08.2017 - 16.08.2017
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Steve Aoki, Nervo, Andy C, Fritz Kalkbrenner, Paul van Dyk
Live:
Alex Clare, Allah-Las, Alt-J, Anne-Marie, Bad Religion, Bakermat, Bassjackers, Bear´s Den, Biffy Clyro, Billy Talent, Birdy, Breaking Benjamin, Cashmere Cat, Charli XCX, Chef'Special, Crystal Fighters, Danny Brown, De Staat, DJ Shadow, Don Diablo, DubiozaKollektiv, Flume, George Ezra, Galantis, GTA, GusGus, Hurts, HVOB, Iggy Azalea, Interpol, Jagwar Ma, Jamie Cullum, Kasabian, Kensington, Leningrad, Leon, Mac Demarco, Macklemore & Ryan Lewis, Major Lazer, MandoDiao, Materia, Maurice West, Metronomy, Nothing but Thieves, OH Wonder, Oliver Heldens, P!NK, PJ Harvey, Rone, Rudimental, Sunnery James & Ryan, Marciano, The Courteeners, The Kills, The Naked and Famous, The Pretty Reckless, The Strypes, The Vaccines, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Tycho, Valentino Khan, Vince Staples, Watsky, Weval, White Lies, Wiz Khalifa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 10:00, vstup: http://www.szigetfestival.cz/tickets/category/entry-ticket
 
 
Festival Sziget vstupuje 25. ročníkem do nové éry Sziget hlásí velkou změnu v sobotním programu Festival Sziget zdražuje na konci července vstupenky Známe 25 důvodů, proč vyrazit festival Sziget Macklemore & Ryan Lewis a další hvězdy na festivalu Sziget Další zvučná jména na letošním festivalu Sziget Festival Sziget přidává 22 jmen do programu Sziget Festival zveřejnil prvních 14 jmen jubilejního ročníku
Předprodej na jubilejní 25. ročník festivalu Sziget zahájen

V neděli 25. záři v 17:00 začal předprodej na 25. ročník festivalu Sziget 2017. Prvních pětadvacet hodin bude permanentka nejen za nejnižší cenu, ale navíc každý kupující obdrží speciální balíček s řadou upomínkových předmětů. Festival Sziget chce své čtvrtstoletí oslavit velkolepě a plánuje připravit skvělý program. Protože však chce odměnit své nejvěrnější fanoušky, připravil prodejní akci již nyní i s řadou výhod.

 

Kdo si koupí permanentku v prvních pětadvaceti hodinách od zahájení předprodeje, stane se Szigeťanem - Szitizen Prime, který získá nejen vstupenku za nejnižší cenu, ale také následující upomínkové předměty. Stylové tričko z limitované edice Szitizen Prime, placku, nášivku, různé nálepky a samolepky Szigetu. Pro zimní měsíce, které bude muset fanoušek Szigetu přečkat do přístího ročníku, jsou připraveny i Szitizen Prime ponožky. Speciálním bonusem pak je zařazení do losování o Prime VIP balíčky, které obsahují například večeři v backstage festivalu, shlédnutí vybraného koncertu ze speciálního nejvyššího místa na Szigetu nebo prohlídka hlavního pódia a jeho zákulisí.

 

Sziget

Termín jubilejního 25. ročníku festivalu Sziget je 9.-16. srpna 2017. Letošní dvacátý čtvrtý ročník navštívilo celkem téměř půl milionu lidí z více než sto zemí světa. Nejen díky koncertům světových hvězd jako Rihanna, Muse, Sia nebo The Chemical Brothers, ale také fantastická atmosféra a tisíce dalších vystoupení, koncertů a divadelních představení v unikátním ostrovním areálu v centru Budapešti zajistily Szigetu rekordní návštěvu. Vzrůstající obliba festivalu, hlavně u zahraničních návštěvníků, dává tušit, že i příští rok se bude útočit na rekord divácké návštěvnosti.

 

Sziget
Co je Sziget?

Sziget, největší hudební festival ve střední Evropě, probíhá v maďarské metropoli Budapešť každý rok v srpnu více než dvacet let. Jako zatím jediný festival v historii je Sziget dvojnásobným držitelem evropského ocenění EFA "Best Major Festival" a to za ročníky 2011 a 2014 a za rok 2015 získal ocenění "Best Line-up". Sziget pravidelně přiláká na krásný ostrov v srdci Budapešti více než 450.000 fanoušků ze 100 zemí celého světa. Obří akce poskytuje kompletní úžasný prázdninový týden se skvělými živými koncerty světových hvězd, mezinárodní komunitou a všemi turistickými atrakcemi, které město Budapešť nabízí. Program Szigetu tvoří zvučná jména těch největších umělců napříč žánry, doplněná o fantastické nehudební zážitky mnoha divadelních představení, vizuální tvorby a instalací. Tato jedinečně namíchaná směs přitahuje stále větší počet návštěvníků, a tak v roce 2016 opět překonal divácký rekord předchozích let.

Příští rok bude Sziget slavit 25. výročí, takže nezapomeňte a přijďte na Ostrov svobody 9.-16.srpna 2017.

Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016