PARTYINFO

 

STARDUST NIGHT – BNC LABEL NIGHT

Datum konání:
07.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Furious Freak, One Way (PL), Promenade (IT), Stanjah ft. MC Witty, P.no
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč / holky do půlnoci zdarma
 
 
Stardust Night představí label BNC Express

První říjnový pátek se v pražském Paláci Akropolis odehraje další vydání legendární klubové noci Stardust Night. Po prázdninové pauze nám v září organizátoři této akce přichystali speciální UK edici, kde se představila zvučná jména britské house music. I v říjnu se však Stardust Night dočká něčeho speciálního.

 

Říjnová Stardust Night bude patřit drum´n´bassovému labelu BNC Express, který právě tuto legendární klubovou noc spojil se svojí oficiální label night. BNC Express je italský label zaměřující se především na drum´n´bass. Založil jej DJ Promenade, který se zde také představí jako hlavní hvězda večera. Dále se fanoušci svižných zlámaných beatů mohou těšit na pražský projekt Furious Freak, za nímž stojí DJs Bonduel, Dollo, Hayppa a Avenues. Fanoušky řízného drum´n´bassu potom jistě potěší vystoupení polského dua One Way, v jejichž repertoáru najdeme jak svižný jump up, tak i řízné a nekompromisní neuro. Dalším z headlinerů bude český DJ s italskými kořeny P.no z Drum Affection, který jistě vytáhne nějaké ty deepové klasiky. Celý večer odstartuje liquid funk setem DJ Stanjah z Techno.cz, kterého svým krásným zpěvem doprovodí talentovaná vokalistka MC Witty ze slavného dívčího uskupení BasSistaz.

Samozřejmě nebude chybět ani house stage, kde se nyní představí rezidentní DJové Studia54, a to ve složení Jumper, P-Jay, Wulky a Zendi. Veselé house rytmy všech subžánrů jistě roztančí nejednoho návštěvníka, a navíc na tomto pódiu bude probíhat oslava narozenin, takže musí být každému jasné, že bude opravdu veselo.

Devětaosmdesáté vydání Stardust Night se odehraje 7. října od 22:00. Vstupné činí rovných šedesát korun českých, přičemž osoby něžnějšího pohlaví mají do půlnoci vstup zcela zdarma.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016