PARTYINFO

 

TECHNIK W/ SAM PAGANINI (IT)

Datum konání:
27.10.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: Sam Paganini, Zoe (IT), Spiriakos live, Ravic, Callboy, Elsy & Mark Bane
2nd stage: Adam Cloud, Jan Brachtl, Pete Walk, Flesh, Precise Deviant, Nicola Cloud
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 400,- Kč + poplatky Goout.cz https://goout.net/cs/listky/sam-paganini/pqn/, online aplikace klubu Storm a do 27.10. 18:00, na místě 450,- Kč
 
 
Italský producent Sam Paganini ve čtvrtek v klubu Storm

Sam Paganini je italský DJ, který bezesporu patří i mezi nejúspěšnější techno producenty posledních let. Jeho skladba "Polyester" z alba "Body to Body" byla oceněna jako "Techno Track roku 2013". Stejně tak skladba "Chocolate" z alba "Black Leather". Na Samově úspěšném albu "Satellite" můžete najít skvělou skladbu "Rave".

 

Vedle jeho práce ve studiu vzkvétá i Samova DJ kariéra. Jeho sety se vyznačují silným rytmem a jsou označovány jako "sexy groovy dark techno", což výmluvně svědčí o tom, co očekávat od jeho výkonu. Nyní máte jedinečnou příležitost slyšet Sama Paganiniho v Praze!

 


Na hlavní stage se kromě Sama můžete těšit na tyto DJs: Zoe (IT), Spiriakos live, Ravic, Callboy a výherci DJ contestu - Elsy & Mark Bane. Druhou stage, na které budou probíhat oslavy 3. výročí Code, ovládnou tato jména: Adam Cloud, Jan Brachtl, Pete Walk, Flesh, Precise Deviant, Nicola Cloud.

FB událost


Biografie

Sam se dostal do podvědomí lidí roku 1996 díky úspěšnému tracku Zoe. Od té doby vydával pod různými labely, než ho roku 2011 přivítal techno pionýr Richie Hawtin v jeho labelu Plus8, pod kterým Sam vydal EP "Cobra".

V září 2014 vydává na Drumcode LP "Satellite" a track "Rave" se stal klasikou a číslem jedna na Beatport Techno po dobu delší než 2 měsíce. Na YouTube tento track získal více než 5 milionu kliknutí a stal se tak "nejklikanějším" techno trackem vůbec. Sam se tak dostává do undergroundového kolotoče, ale zároveň na mainstreamové kanály.

Vystupoval v klubech celého světa (za zmínku stojí např. Berghain / Berlin, Output and Cielo / New York, Rex / Paris, Crobar / Buenos Aires, Exchange / Los Angeles, Fuse / Bruxelles, Stereo / Montreal, Club4 / Barcelona a Cocoricò / Riccione) a také na festivalech, jako jsou Awakenings, Nature One, Mayday a Tomorrowland.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Technik se Samem Paganinim od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016