PARTYINFO

 

DIMENSIONS (HR)

Datum konání:
30.08.2017 - 03.09.2017
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Alix Perez, Alma Nega, Antwod, Antal, Bane, Binh, Conforce, Dan Shake, Daphni, dBridge, Doc Scott, Okapi, Donna Leake, Gilles Peterson, Harri Pepper, Heels & Souls, Helena Hauff, Hessle Audio, Horse Maet Disco, Interstellar Funk, Jeff Mills, Johnwayne, Joy Orbison, Kid Drama, Leo Leal, Levon Vincent, Luke Hess, Mafalda, Marcell Dettmann, Mike Dehnert, Nicky Siano, Nina Kravitz, Oyind Morken, Powder, Randall, Randomer, Resom, Sadar Bahar, Sam Lloyd, Sassy J, Serge, Shuggie Otis, Skeptical, Sofie, Tama Sumo, Thris Tian
Live:
Yussef Kamaal, Moses Boyd: Solo X, Moderat, Grace Jones, A Made Up Sound, Alexander Robotnick, Ata Kak, Amp Fidler, Demdike Stare, Dopplerefekt, DynArec, Floating Points, Equiknoxx, Gary Gritness, Hanna, Kaitlyn Aurelia Smith, Kerem Akdag, Onemind, Radioactive Man, Romare
Info:
http://www.dimensionsfestival.com
Popis:
Fort Punta Christo, Pula, Croatia vstup: http://www.dimensionsfestival.com
 
 
Dimensions hlásí časově omezenou nabídku zvýhodněných vstupenek

Stejně jako vloni, i letos má parta pořadatelů kolem festivalu Dimensions "spešl" nabídku na lupeny pro obyvatele kontinentální Evropy. Věřte, stojí to za to!

 

Festival Dimensions, konaný v chorvatské Pule letos na konci léta už pošesté, nabízí kromě vypečeného lineupu plného hudebních lahůdek i něco navíc. Hromada lidí festival považuje za záležitost výlučně pro britskou mládež. To se však snaží pořadatelé změnit, proto nabízí libovou slevu pro Evropany.

Dimensions

Kup dva lupeny na festival a dostaneš třetí zadara! A to už se vyplatí, ušetříte třeba za "benál" nebo letenky nebo ubytko nebo stravu nebo drinky, zkrátka na něco, co byste si stejně museli koupit. Jeden lupen vyjde na 116,- eur, druhý taky a třetí je zadara!

Zde najdete veškeré podrobnosti a pozor! Nabídka je časově omezená, takže být vámi, neváhal bych...

Warm-up v pražském Crossu proběhne už tuto sobotu 22.7.


ahZ

foto: archiv

 
Dimensions uvítá Grace Jones nebo Yussef Kamaal

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016