PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
04.03.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik, Face
Live:
Filip Markes (sax), VJ PleiOne
Info:
http://facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Sobotní House 4 Adults tentokrát s živým saxofonem

Všude dobře, doma nejlíp?! To těžko... I přesto, že si na první jarní den budeme muset ještě nejednu mrazivou chvíli počkat, tolik pohodlných sofa, co ve 2. patře k dispozici mají, ve vašem vyhřátém obýváku zcela určitě nenajdete, i kdybyste se snažili sebevíc... Takže kam potom pozvat početnou a hlučnou společnost, aby váš mejdan po letech nerušili ve dvě ráno vytočení sousedi surovým mlácením do topení? Zapište si za uši, do diáře, či si jednoduše ve vašem novém super chytrém telefonu od Ježíška označte polohu Dlouhá 37, a sobotní merenda s datem 4. březen může velmi slibně začít. Teď už tedy jen zdolat ladnou chůzí a bez zadýchání dvě patra směrem vzhůru a už se také vy osobně stanete novými přišedšími oblíbeného večírku a nekonečného párty seriálu pro dospěláky House 4 Adults! Co jsme si připravili pro jeho další díl v řadě?

 

Jak jen to říci a zcela bez vytáček... Ano, tentokrát budeme trochu sobečtí a během těch šesti hodin, co pokaždé tak rychle utečou, se nehodláme o naše dva gramofony s nikým dělit! Ten důvod je prostý. Jeden z nás dvou už si jako typický dospělák každou chvílí začne užívat své první rodičovské povinnosti se vším všudy a s tím malým chce být jednoduše co nejvíce, což mimo jiné automaticky znamená jeho menší absenci na dalších dílech naší rezidentní noci. Nesmutněte však, netruchlete, zamáčkněte slzu. I tentokrát pro vás totiž máme vzácného hosta, se kterým se navíc budete moci potkat přímo na parketu, potřást mu rukou za jeho prvotřídní výkon, poplácat po zádech, nebo ho třeba pozvat na panáka... Dámy a pánové, to mistr dlouhého dechu Filip Markes nám bude dělat tu milou společnost, a s citlivostí sobě vlastní naše nové i staré placky z oblastí nu disco a deep house přivede k dokonalosti! Novopečený otec, který doma dělá maximum pro to, aby jeho malá Ella jednou zastínila slavnou Candy Dulfer, bude pro tento speciální díl opravdovým přínosem a my se na něj moc těšíme. Stejně jako na našeho dvorního VJe PleiOne, který dá svou neskutečně bohatou sbírkou vtipných a hlavně tematických skečů pokaždé této párty šmrnc a vy tak můžete potěšit i vaše oči. Ostatně... Ve 2. patře je stále na co koukat a stále co objevovat, tak si to nenechte ujít ani v březnu!

 



Pokud už jste si hor a zimních radovánek užili dosyta a nevíte, jak v naší matičce stověžaté naložit s prvním víkendem nového měsíce, je pro vás párty House 4 Adults jasnou volbou. Tedy to samozřejmě až v případě, že už se také mezi nás dospěláky řadíte... Naše selekce tomu totiž odpovídá, tak jen abychom si vzájemně nepřekáželi. Hudba pouze příjemná, občas vzpomínková na protančené víkendy sladkých devadesátek, nikoli však agresivní a pod tlakem. Jenom tak to máme rádi, jenom tak si budeme ve vyhlášené klubovně rozumět a nepřekřikovat se navzájem. Startujeme přesně ve 22:00, ani o vteřinu déle, tak na to laskavě dohlédněte...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016