PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.05.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, OL-WIZ, Nika77 (techno.cz)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Konečně, konečně... Všechno nám opět po roce kvete, všechno opět tak pronikavě voní, všechno je tak nadýchané a šťavnaté, inu květen budiž pochválen! Hned je člověku více do skoku, hned je na co koukat a co pozorovat, teploty nám také přejí, teď už jen nějakou tu tematickou muziku do důkladně vatičkou vyleštěných uší a na napjatou politickou situaci u nás i ve světě můžeme klidně zapomenout a přejít ji jen s ledabylým mávnutím rukou. Alespoň na těch pár hodin... Jeden tip pro perfektně strávený čtvrtý čtvrtek v měsíci květnu by tu totiž pro vás byl, a pokud vás to už teď také táhne k vodě, tím lépe! Oblíbený House boat U Bukanýra své kotviště mění jen zcela výjimečně a vy ho tak i 25. května naleznete přímo na Vltavě schovaný pod Štefánikovým mostem, kde si můžete směle dát sraz s těmi, co jste tak dlouho neviděli a kteří toto půvabné místo taktéž ocení... Tak do toho, přátelé, žhavte sociální sítě!

 

Další díl nekonečného párty seriálu Unplugged zde vypukne přesně ve 22:00, ale to neznamená, že na populární bárku nemůžete dorazit o nějakou tu minutku dříve. Lodní řád pro tento večer již známe a rádi se o něj s vámi podělíme. Ihned po startovním výstřelu se tedy dá do díla již dobře sehraná rezidentní dvojka DJ Face & MC Manda, což v praxi znamená roztočení zbrusu nových dvanáctipalcových placek doplněných o charismatický vokál srbského vokalisty usazeného v Praze. Takto jim to spolu už léta ladí, takto je to spolu nebývale baví... Na programu večera bude protentokrát deep house a tech house set, tak se klidně nechte strhnout! Strhnout k tanci by vás zcela s přehledem měla krátce po půlnoci i Nika77. Mladá talentovaná dáma, která už dávno svou techno škatulku překročila na všechny světové strany a hudbu dneska dělí jen na tu dobrou a na tu zlou, přičemž tech house set bude pro tuto vzácnou chvíli a vzácné místo jistě to pravé ořechové... Také ona tu bude dvě hodiny vládnout pevnou rukou, aby následně své žezlo předala druhému vzácnému hostu večera. Loni zde talentovaný OL-WIZ zabodoval s přepychovým afro house setem, letos už dopředu přislíbil pestrou koláž z nejrůznějších subžánrů house a techno music. Záleží tedy jen na vašich tanečních kreacích, vzrušených výkřicích a atmosféře, kterou mu na parketu vyrobíte – to vy ho v jeho dalších krocích až do cíle sami povedete...


Důkaz o tom, že dobré párty s kvalitní muzikou se nepořádají pouze o víkendu, jsme vám teď a tady předložili, nyní je to na vás, zda se za námi budete obtěžovat, nebo strávíte čtvrteční večer úplně jinak... Je to opravdu jen na vás, kterak naložíte se svým volným časem, ale my čtyři v tom máme zcela jasno. Nás to prostě táhne k vodě, kde se rádi pochlubíme obsahem našich record bagů. Vždyť pořád vychází tolik úžasné muziky a my si ji rozhodně nechceme nechávat jen pro sebe!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. června a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Babe LN (Radio 1) a Synaptik (Duna).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016