PARTYINFO

 

BASSMATICO WITH KALIPO LIVE AND FILIP FOREIGNER

Datum konání:
28.04.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Kalipo live (DE), Filip Foreigner, Luke Nova, Reznyk live, Stanjah, DaRoot, Waxwork
DNB stage: Kutlo (SK), Philip T.B.C. feat. Lifesize MC (UK), Cockroach (SK), Fefe, Ahonz, Becker, Czervas
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00 vstup: do 21:00 90,- Kč / poté 120,- Kč
 
 
Kalipo hostem páteční akce Bassmatico

Už tento pátek se v holešovickém klubu Cross uskuteční další vydání noci Bassmatico, která tradičně sází na multižánrovou pestrost stylů a kvalitní tuzemská i zahraniční jména. Návštěvníky zde na dvou pódiích čeká noc plná rovných i zlámaných beatů.

 

Hlavní stage bude, jak je tomu již zvykem, patřit rovným beatům. Na své si zde přijdou hlavně milovníci house music, ale i techna a různých experimentálních poloh elektronické hudby. Jako hlavní host se tentokrát představí německý producent Kalipo. Kalipo, vlastním jménem Jakob Häglsperger, se produkci věnuje už od pozdních devadesátých let, kdy jej ovlivnil hip hop a downbeat. Jeho současná produkce v sobě kombinuje prvky house music, techna a trance někde mezi 110 a 130 BPM. V roce 2014 vydal své debutové album s názvem "Yaruto", jež vyšlo na berlínském labelu Antime Records. Vloni na značce Audiolith vydal své druhé studiové album "Wanderer", které z velké míry tvořil na cestách během svého turné. Na Bassmaticu navíc neodehraje klasický DJ set, nýbrž live set, v němž se objeví to nejlepší z jeho současné i starší produkce.




Dalším headlinerem je Filip Foreigner, což je "side projekt" drumandbassového DJe a producenta Philipa TBC, ve kterém se zaměřuje na rovné beaty a experimentální elektroniku. Vloni vydal své debutové EP "I Still Believe Otherwise", jež sklidilo kladné ohlasy. V pátek tak jistě zazní některé skladby z tohoto EPčka a nebude chybět ani Filipova pověstná technika DJingu, kde kromě klasického mixování využívá i scratching, beat juggling a sampling.

Další z hostů vystupuje pod jménem Luke Nova. Tento domácí producent se zaměřuje na deepovější polohy house music a techna. Má zářezy u vydavatelství Deepwave Records, kde bodoval s trackem "Hallucinations", a Seta Recordings. Reznyk z bookingu Techno.cz zde poté představí svůj projekt Reznyk live a v neposlední řadě svými sety rozpohybují publikum ještě Stanjah z Liquid DnB Crew, DaRoot a Waxwork.

Druhá stage bude ve znamení drumandbassu a jemu podobných stylů. Jako hlavní host večera zde zahraje slovenský talent Kutlo. Ten ve svých setech kombinuje temný deep s řízným neurofunkem, vydal také skvělé EP s názvem "Gotham", jež vyšlo pod hlavičkou NeurofunkGrid Recordings a dostalo se mu tak podpory na jejich YouTube kanálu s více než devadesáti tisíci fanoušky. Dále zde vystoupí Philip T.B.C. v doprovodu talentovaného Lifesize MC a svými sety rozproudí krev všech "D´n´B headz" také Ahonz z Narovinu Zlomeného Podcastu, Fefe, Becker, Czervas a slovenský DJ Cockroach.

Klubová noc Bassmatico startuje už tento pátek 28. dubna od 21:00. Pokud přijdete ještě před touto hodinou, máte vstup za 90,- Kč, poté zaplatíte 120,- Kč. Pro další informace sledujte oficiální FB event.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016