PARTYINFO

 

DNB CLASH W/ HONEY T & STUART (D&N)

Datum konání:
16.09.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Honey T clash Stuart (Drumy & Nedrumy crew), Neuro:Lab clash Binja, Latrod3ctus crew: sn3hura, VirCZ, Binja, Duneni.cz: MindGroove, Eight Times, Wolfik, Danoush, Urban Scalp: Neuro:lab, Malcuth, Tod, Beast Jane
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: do 23:00 60,- Kč / poté 100,- Kč
 
 
Na dva mixy to tentokrát rozjedou Honey T & Stuart

Pokračovaní jedinečného experimentu na 2 master mixy se vrací do podzemních útrob Prahy. 16.9 v podzemním patře Chapeau Rouge proběhne již 9. díl v řadě - DNB CLASH.

 

V rámci zaběhlého konceptu se DJs představují v CLASH kolaboracích a hrají po celou dobu do sebe, tím vzniká unikátní produkce, se kterou bychom se normálně nemohli setkat. Jedná se o inovativní přístup, překračující hranice klasického B2B stylu.

Honey T

Celým večerem vás provede projekt DNB CLASH ve složení DUNENI.CZ, URBAN SCALP, LATROD3CTUS. Hlavními hosty večera jsou Honey T a Stuart. Honeyho můžete za gramci slyšet počínaje rokem 2004. Po boku Akiry dospěl do světa drumandbassové komunity a zanedlouho i do Shadowboxu. S příchodem digitálního hraní se v jeho mixech začínají ozývat i jiné styly, převážně si však ujíždí do garage. Tato eklekce v roce 2010 vyústila v založení skromné crew Drumy i Nedrumy. Právě tu bude Honey T společně se Stuartem na DNB Clashi reprezentovat a to na dvou mixech.

DNB Clash

A jak to bude znít? Na stage prý čekejte "nálož optimismu a lovísků". "Už třetím rokem pilujeme tento živý projekt. Jde o koncept, který klade na přípravu i samotná vystoupení velké nároky. Neustále se snažíme posouvat kvalitu výš a proto stále hledáme způsoby, jak něco vylepšit, lépe se vyjádřit, nabídnout něco unikatního, co má hlavu a patu, nestagnuje, vyvíjí se, reaguje na scénu a dýchá. Zveme pouze top česká jména z hlediska jejich DJ skills," říká Samuel z Neuro:Lab (Urban Scalp) a zve na 9. díl akce 16. září do Undergroundu klubu Chapeau Rouge.

FB událost


Více informací na www.dnbclash.cz.

foto: archiv, Miroslav Belančin

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016