PARTYINFO

 

FREESTYLERS LIVE (UK)

Datum konání:
19.10.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Freestylers (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 550,- Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), web Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, na místě 650,- Kč
 
 
Freestylers přijedou v říjnu do Prahy s živou kapelou

Britské producentské duo Freestylers se představí 19. října v pražském Lucerna Music Baru za doprovodu živé kapely a dvou zpěváků. Nenechte si ujít jejich pověstnou party s razítkem Raw As F**k. Freestylers mají letos hodně produktivní rok. Na začátku roku vydali dva singly "OMG" a "Hypnotic Eyez", v červnu pak vyšlo EP "Club Tracks Vol. 4". Vstupenky za 550,- Kč (+ poplatky) jsou v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě pak za 650,- Kč.

 

Během osmnácti let své hudební kariéry hráli Freestylers na největších festivalech a v nejprestižnějších světových klubech. Ačkoliv se jim podařilo dosáhnout cílů, o kterých většina umělců pouze sní, Aston a Mattne usnuli na vavřínech a stále udávají tempo současné bass music. Nejnovějším počinem producentské dvojky je EP "Club Tracks Vol. 4", které vyšlo 30. června 2017 na Freestylers Records. EP obsahuje pět nadupaných tanečních tracků, na třech z nich hostují Harry Toddler, Star.One a Sir Real.

Freestylers

Na začátku letošního roku Freestylers vypustili do světa také dva nové singly "OMG" a "Hypnotic Eyez". Aston Harvey a Matt Canton spolu začali spolupracovat už v devadesátých letech. Mají za sebou pět studiových alb a řadu singlů, EP a kompilací. V roce 98´ získali cenu Muzik Magazine v kategorii Best Band a absolvovali turné s Lenny Kravitzem, který si je na šňůru sám vybral. Největšího úspěchu dosáhli s megahitem "Push Up", který se v roce 2004 dostal do britské Top 30 a australské Top 3. Hudbu Freestylers uslyšíte také ve spoustě reklam a filmů (Zoolander).

FB event


https://soundcloud.com/freestylers

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=wokW8n3yOPw
https://www.youtube.com/watch?v=uikiBuLfUDg
https://www.youtube.com/watch?v=R8DoYcgHOmE
https://www.youtube.com/watch?v=fH0FukXyoi0

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar
www.cnfrnc.cz
www.facebook.com/cnfrnc

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce The Freestylers live od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016