PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ SAYTEK LIVE

Datum konání:
18.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Techno Floor: Saytek live (KMS Records, Cubism, Superfreq, UK), Thomas Tesla (Republic Artists), Sendlak (Republic Artists), Peter Brazina
Underground: Lucas Hulan (Microna / Nightphunk), Kirill Astra (Wildt / Tamdem), Mark Dale
Bar: Sacred Ground, _JJJ_
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:00 / poté 150,- Kč
 
 
Saytek live opět v Praze

V sobotu 18. listopadu vystoupí v Chapeau Rouge v rámci akce Republic Artists britský live performer Saytek. Joseph Keevill aka Saytek se představil v mnoha významých klubech po celém světě, v posledních dvou letech zejména v berlínských klubech Tresor, Goldengate, Salon - Zur wilder Renate, Chalet, Sisyphos, Kosmonaut nebo Ipse, v Londýně pak v klubech Fabric nebo The Egg. Během své desetileté kariéry vydal přes 200 originálních tracků, remixů a editů vlastních živých vystoupení na respektovaných labelech jako třeba na KMS (label Kevina Saundersona), Freakin 303 (label Marshalla Jeffersona), Detone (label Darrena Emersona), Soma, Bedrock, My Favorite Robot, Wiggle, Fabric Records, Monique, Cubism nebo Superfreq. O support se postará Thomas Tesla, Sendlak (UK) a Peter Brazina (SK).

 

Na prostředním patře vystoupí Mark Dale (AUT), Lucas Hulan a Kirill Astra. Bar bude pod kontrolou dua Sacred Ground a _JJJ_.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016