PARTYINFO

 

ONEWAY PRESENTS: FROM HEART

Datum konání:
19.01.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: Ales Gehringer / Orbith (Dense Audio, OneWay Music), Subgate (OneWay Music, Frequenza Records), Michael J, Tibiza (Tronic, OneWay Music), Michael C, Denysa, Miquel, Wolscha, La Dela, P-Jay, Wulky
Hardtechno stage: Golpe, Twin, Peterson, T-Mass, B.ONE.K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 150,- Kč

 
 
Benefiční techno akce From Heart již v pátek

Český label OneWay Music a Storm Club Prague přináší techno večírek From Heart, jehož výtěžek půjde na podporu Kliniky dětské hematologie a onkologie Motol. Na večírku vystoupí celkem 16 DJs na dvou pódiích (Main a Hardtechno), všichni bez nároku na honorář.

 

Hlavní pořadatel, DJ Subgate, na této akci zároveň oslaví svoje narozeniny. Pro benefici právě na dětskou onkologickou kliniku se rozhodl, protože má s onkologickou problematikou své zkušenosti. Subgate: "již nějakou dobu jsem si pohrával s myšlenkou, co udělat pro ty, kteří nemají to štěstí jako jsem měl ve spojení s touto nemocí já. Nechci žádný narozeninový dárky, prostě přijďte a bavte se pro dobrou věc!"


 

Klinika dětské hematologie a onkologie Motol, na kterou poputuje výtěžek z této akce, vznikla již v roce 1983. Zaměřuje se na komplexní onkologickou péči pro dětské pacienty všech věkových kategorií. Je největším z osmi takovýchto pracovišť v České republice. Posláním kliniky je: "věnovat nejlepší péči všem nemocným dětem, jejich rodinám a blízkým bez rozdílu věku, národnosti, sociálního postavení a rasové příslušnosti." Klinika zahrnuje několik lůžkových oddělení včetně JIP, transplantační jednotky a laboratorního centra. Každý rok klinika diagnostikuje zhruba 150 nádorových onemocnění u dětí. Více informací o klinice se můžete dozvědět na tomto webu.

From Heart

Více info o akci získáte na FB eventu.

Vstupné na místě: 150,- Kč

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016