PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE - DRUMBASSTERDS 9TH B-DAY PARTY

Datum konání:
24.05.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Untek (SRB), Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skáčko, Chombo, Lifesize MC (UK), Numa Be (SK), LS3KE (SK), Meth (SK), Dr. White (SK), Penza, Ozy, Ludkey
Liquid / deep stage: Data 3 (UK), Blofeld, Runky, Fallen Gemini, SHFT, Stanjah, Hamaka
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00,  vstup: 9,- Kč do 21:00 / poté 150,- Kč

 
 
Multižánrový víkend vás čeká v klubu Cross

Poslední květnový víkend je na krku a s ním poctivý hudební náklad v i před Crossem. Následující víkend bude jako vždycky v Crossu nabitý. Přijde si na své každý, kdo si ulítává na rozjetém drumandbassu, tepající house music, řízném funku, nebo kytarách...

 

Deváté narozeniny drumandbassové formace Drumbassterds svědčí o stabilní popularitě této párty. Mejdan Double Trouble spojuje neuro a mainstream drumandbass s tím deepovým a liquidovým. Na horním pódiu se budou slavit již zmíněné narozky a gratulace celé partě přijede předat srbský producent Untek. Krom něho i slovenská úderka z formace Basement.sk a oblíbený Lifesize MC. Liquid DNB crew si na spodní stage přiveze hosta z britského labelu Shogun Audio jménem Data 3. DJů bude tento pátek v Crossu celkem dvacet, to by v tom byl čert, aby si každý nepřišel na své.

Drumbassterds


V sobotu doporučujeme skáknout na zahrádku už na něco dobrého k večeři, třeba na skvělé syrský mezze, protože na Square se už vpodvečer představí na jedné ze svých evropských zastávek zámořská funková kapela The Big City Band. Trojčlenná formace právě vydává album "Wake Up. The Funk", které spojuje funk, soul, reggae se špetkou D´n´B, a které bude možné zakoupit po konciku, jenž začne ve 20:30. Večírek bude pokračovat mejdanem Dark Room, který spojuje techno a house pod jednou střechou. Na horní stage zahraje francouzský zástupce undergroundu, zkušený mistr house music Djebali za doprovodu jmen JHNS, Denzik, Sam Gittiz, Marvelous Bey a Telly Savalas. Spodek Crossu ovládnou především techno beaty z rukou Ly Sas, Ark3r, Bazooka Joe a Dash.

Djebali

Řízných kytar se dočkáme celé nedělní odpoledne, páč se v Crossu uskuteční Indoor & Outdoor Festival převážně tvrdších kytarových kapel. Vystoupí jedny z nejlepších klubových tuzemských kapel a speciálně i bubeník Miloš Meier se svou originální bubenickou show Drumming Syndrome. Coby hlavní hvězdy pak veleznámí Status Praesents a dále Satisfvcktion, Loco Loɔo, X-CORE, Michal Skořepa, Pearly Seconds, F.A.KING. Vstupné se na celý festival neplatí, takže o důvod víc se stavit. Dobrou chuť!

Eventy:

https://www.facebook.com/events/313510842687984/

https://www.facebook.com/events/2359986257580619/

https://www.facebook.com/events/430083597739207/

https://www.facebook.com/events/245235576291551

Video: 

The Black City - "Pulp Funk"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016