PARTYINFO

 

NYE RAVE BY KOMIKS W/ PANGAEA (HESSLE) & OLSVANGÈR

Datum konání:
31.12.2019 - úterý
Místo konání:
Praha - TBA
DJs:
Pangaea (Hessle Audio, UK), Olsvangèr (Tofistock, BEEF Records, Tel Aviv), dMIT.RY (Neo Violence), Lumiere, Fatty M, Schwa (Komiks), Barbora (Tetris)
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Pangaea již dnes na párty Komiks

Komiks jako vždy ukazuje svoje silné stránky. Zahraničními hosty jsou Pangaea, vlastním jménem Kevin McAuley - jeden ze zakladatelů zásadního britského labelu Hessle Audio, a Olsvanger - producent z Tel Avivu, který vydává u Beef Records. Českým supportem jsou Fatty M, Schwa, Lumiére, dMIT.RY a Barbora. Další lahůdkou je site specific instalace od Jana Poše. Po celé ploše budou rozmístěny staré CRT televizory, na kterých jsou programovány zvukové frekvence do obrazové formy. Umělecké dílo mimo svojí světelné stránky ukazuje, jak je možné recyklovat staré věci k výrobě nadčasových instalací.

 

Nebudeme to mít ani daleko. Letošní warehouse je pár minut od centra Prahy v areálu Nádraží Bubny v Praze 7 hned u metra Vltavská.

Pangea, spolu s Ben UFO a Pearson Sound, založil jeden z nejvlivnějších labelů v undergroundové elektronické hudbě: Hessle Audio. Label si od svých počátku v polovině dvacátých let drží velkou popularitu.

V Pangeaově produkci a DJ setech najdeme všechny styly klubové muziky. Cokoliv od house po techno, po garage, breakbeat a dubstep. Pangea je umělec s působivým nadhledem a rozsáhlými znalostmi elektronické hudby.

Video instalace

Facebook událost

Resident Advisor

Pangaea

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016