PARTYINFO

 

EXIT 2.0

Datum konání:
08.07.2021 - 11.07.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Tyga, Boris Brejcha, Honey Dijon, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Juliana Huxtable, Marko Nastic, Marky Ramone, VTSS b2b SPFDJ, After Affair b2b Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djokovic, Lag b2b Insolate, Layzie, Massimo, Monosaccharide, Reblok, Runy, Space Motion, Thundermother, Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Hot Since 82, Sabaton, Topic, Robin Schulz, Satori, Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel, Roman Flügel, Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena, Roni Size, LTJ Bukem, Charlotte de Witte
Live:
999999999, Onyvaa, Metronomy, Laibach, Asaf Avidan, Meduza, Sabaton, Amira Medunjanin, Buc Kesidi, Jonas Blue
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.ticketmaster.cz

 
 
Studie neprokázala nákazu Covid-19 během festivalu EXIT 40.000 fanoušků oslavilo 20. ročník festivalu EXIT
Program festivalu EXIT doplní Roni Size a Charlotte de Witte

Do startu 20. ročníku festivalu EXIT, jednoho z největších letošních hudebních setkání v celé Evropě, zbývá pár hodin. Jeho brány se otevřou ve čtvrtek 8. července a festival potrvá až do neděle 11. července. Dvojnásobný vítěz v anketě o nejlepší evropský festival se koná v unikátním areálu Petrovaradínské pevnosti ve městě Novi Sad s výhledem na řeku Dunaj. Line-up nabitý hvězdami elektronické tančení hudby, jako je David Guetta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Robin Schulz, Amelie Lens, Maceo Plex nebo Boris Brejcha, doplňují ještě pár dní před festivalem britský drum’n’bass producent Roni Size a belgická DJka a producentka Charlotte de Witte.

 

Roni Size vystoupí na festivalu EXIT společně s producentem LTJ Bukemem a jejich koncert obohatí anglický rapper Dynamite MC ze skupiny Reprazent oceněné Mercury Prize. Návštěvníci se tak můžou těšit na vystoupení legend britské drum’n’bass scény. Dalším velkým jménem, které doplní nabitý line-up festivalu EXIT, je Charlotte de Witte, DJka a producentka z belgického Gentu.

EXIT

EXIT Festival se otevře pro kapacitu 40.000 návštěvníků, a to díky schválení bezpečnostního protokolu Srbské národní rady pro zdraví. Účastnit se EXITu tak budou smět všichni, kdo jsou očkováni, mají dostatek protilátek na Covid-19, nebo doloží negativní výsledek PCR testu.

EXIT


Program letošního ročníku EXITu se bude odehrávat na více než 20ti pódiích, z nichž každoročně vyčnívají ohromující Main Stage a světově známá mts Dance Arena. Čtyřdenní program probíhá každý den od 19:00 do 8:00 a během něj se mohou i ti, kteří se na letošní ročník nedostali, těšit na jedinečné zážitky. EXIT totiž připravuje bohaté množství živých streamů z koncertů, které budou ke zhlédnutí na Facebooku a YouTube kanálu festivalu!

EXIT

Cesta na festival a zpět

Pro vstup do Srbska je nutné se prokázat buď certifikátem o dokončeném očkování proti Covid-19 (obě dávky vakcíny), nebo negativním výsledkem PCR testu společně s vystaveným potvrzením o cestě do zahraničí, které nesmí být starší 72 hodin. Stejné dokumenty budete potřebovat i pro vstup do festivalového areálu. Samozřejmostí pro vstup do země je platný cestovní doklad, tedy pas. Díky tomu, že bylo Srbsko českým Ministerstvem zahraničí označeno jako země s nízkým rizikem nákazy (zelená barva), je umožněn obyvatelům návrat do České republiky jako před pandemií. Po návratu návštěvníci EXIT Festivalu tedy nebudou povinni podstupovat další PCR test, ani se nikterak izolovat.

EXIT Festival

EXIT Festival

Oslava 20. ročníku EXIT Festivalu, která se odehraje mezi 8. a 11. červencem 2021 v Petrovaradínské pevnosti města Novi Sad, tak bude jednou z největších hudebních událostí letošního léta. Vystoupení na festivalu už potvrdili světové hvězdy jako David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes a mnoho dalších.

https://www.exitfest.org/

 
Srbská vláda potvrdila letní festivaly 8 tipů, proč navštívit největší festival na Balkáně EXIT nabízí očkování zahraničním návštěvníkům Dvacet nových jmen v programu festivalu EXIT Za jedenáct týdnů se uskuteční festival EXIT 20. ročník festivalu EXIT se bude konat podle plánu Festival Exit už ladí progam roku 2021

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016