PARTYINFO

 

HRAD LIVE!

Datum konání:
23.07.2021 - pátek
Místo konání:
Bezděz - Bezděz
DJs:
Lucca, Enrico, SNBM, Tokátko, Hrusha, Stanley Adams, Vernee
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:30, vstup: předprodej GoOut.cz

 
 
Unikátní akce HRAD LIVE! již tento pátek 

Již tento pátek 23. července proběhne na Státním hradě Bezděz 1. ročník unikátní akce HRAD LIVE! Jedná se o nový projekt propojující tajemná místa českých hradů, krásné výhledy z nich, přírodu a libozvučnou hudbu našich nejlepších DJs...

 

V době, kdy už každý viděl snad vše, se pro vás pořadatelé akce Falcon Events rozhodli vytvořit opravdu silný zážitek v podobě párty od západu slunce až do noci. 1. vydání se odehraje na jednom z nejzachovalejších českých hradů, na hradě Bezděz! O nezapomenutelný hudební zážitek se postarají DJs: Lucca, Enrico, SNBM, Tokátko, Stanley Adams & Vernee. Zpestřením večera bude i vystoupení oblíbeného DJe Hrusha, který si ovšem tentokrát přiveze i svůj saxofon, takže se můžete těšit i na živou hudbu a jedinečnou show doprovázenou mnoha audiovizuálními efekty. 

Pomyslnou třešničkou na dortu pro milovníky vyhlídek bude noční výstup na věž hradu. Protože pořadatelé myslí na vaše pohodlí, bude v areálu i několik barů, občerstvení a samozřejmostí je zajištěné čisté sociální zařízení. A pro všechny, co budou chtít pokračovat, máme skvělou zprávu v podobě afterparty na Bílém Kameni!

Hrad Live!


Užitečně informace:

Zvýhodněný předprodej vstupenek najdete v síti GoOut.

Otevření areálu hradu Bezděz a začátek programu je v 17:30.

Akce je přístupná od 15ti let s platným OP.

Vstupenek na místě bude dostatek.

Do areálu není dovoleno vnášet vlastní alkohol, omamné a psychotropní látky či jakékoli zbraně.

Dodržujte zásady slušného a bezpečného chování. Celá akce bude pod dozorem našich profesionálních security a pokud bude mít někdo tendence vyvolávat konflikty, bude z akce vykázán. Jsme lidé, ne zvířata. A věříme, že si chceme všichni po opravdu dlouhé době opravdu užít hezkou akci, takže buďme prosím ohleduplní a chovejme se slušně. Ať to nikomu nezkazíme, ať neni nutný příjezd PČR či sanitky a město, které nám nyní vychází vstříc, nám povolí i další open airy.

Děkujeme za pochopení a respektování výše uvedeného a těšíme se na vás!

Tým FALCON EVENTS

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016