PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE: 3RD LIMITED EDITION

Datum konání:
03.09.2021 - 04.09.2021
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
1st stage: pátek: Sigma (UK), Rido, Pixie, Cockroach, Schooler, Cooldy, Inspectre, Blackbird, Alizz b2b Kira
1st stage: sobota: A.M.C (UK), Ed Rush (UK), Akira, B4L Showcase, Killasound Showcase, Beaty, SMario, Sense.Illusion b2b Spooner, L0g & Frix
2nd stage: pátek: The Cube Guys (IT), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Kaisersoze, Kmin, T.O.M.M.Y., Djeda Lebeda & Kobylka Drums, Lo-Fi
2nd stage: sobota: Sunny Lax (HU), Corti Organ (HR/DE), Martin Gredner, Mohamed Bahi, Black Ops, Siva & Vyrys, Priest, George Sears
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: pátek: 490,- Kč + poplatky, sobota: 390,- Kč + poplatky

 
 
Na poslední edici Beats for Love dorazí Sigma

Beats for Love navazuje na úspěšné akce ze začátku a konce července a první víkend v září opět roztančí Ostravu. Třetí limitovaná edice největšího česko-slovenského hudebního festivalu návštěvníkům nabídne hvězdy žánrů drum and bass, house, techno, progressive a trance. Už tradičně nebude chybět ani dechberoucí audiovizuální show a doprovodný program. Vše se tentokrát odehraje v pátek 3. a v sobotu 4.9. na dolnovítkovickém náměstí před interaktivní hernou U6 a v charismatických industriálních kulisách v blízkosti 4. a 6. vysoké pece.

 

Pořadatelé pro fanoušky taneční a elektronické hudby připravili nejsilnější mezinárodní program tohoto léta. Jako hlavní hvězda této edice vystoupí hvězdný projekt Sigma, který má na svědomí hity jako "Nobody To Love", "Changing", "Find Me" či "Coming Home", jež mají stamilióny zhlédnutí! Během prvního zářijového víkendu vystoupí i aktuální král světového drum & bass A.M.C, legendární Ed Rush, italské duo The Cube Guys, zástupce Anjunabeats Sunny Lax nebo chorvatsko-německé seskupení Corti Organ.

B4L


"Téměř vyprodané první dvě edice Beats for Love nám jasně ukázaly, že lidé se chtějí bavit, potkávat se a po dlouhé době si naživo vychutnat kulturu a umění. Všechny naše akce samozřejmě dodržují bezpečnostní a hygienická opatření, protože prioritou pro nás je ochrana zdraví našich návštěvníků,"
 uvádí Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love.

B4L


Hvězdnou zahraniční sestavu doplní známá a populární jména české scény. V Ostravě tak nebudou chybět jména jako Rido, Chris Sadler, Pavel Bidlo, Pixie, Kaisersoze, Akira či Martin Gredner. "Samozřejmě myslíme i na vládní opatření a proto se i nyní, na poslední edici, budou moci návštěvníci nechat otestovat přímo před hlavním vstupem do areálu,” doplňuje informace k festivalu Rudolf.

B4L


Vstupenky na tuto druhou limitovanou edici populárního festivalu jsou stále v prodeji a návštěvníci si je mohou zakoupit na webových stránkách Beats for Love za pouhých 490,- Kč + poplatky na páteční den, respektive 390,- Kč + poplatky na sobotní. Pořadatelé zároveň informují, že vzhledem ke zvýšené kapacitě bude dostatek vstupenek i na místě a to na oba dny.

Odkazy:

www.b4l.cz  
www.facebook.com/beats.for.love 
www.facebook.com/events/364265787611572 
www.instagram.com/beats.for.love/ 

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016