PARTYINFO

 

BASSPROOF SILVESTR 2023

Datum konání:
31.12.2022 - sobota
Místo konání:
Brno - Zelný Trh
DJs:
Hallucinator, Myselor, Malux, Sinister Souls, Magnetude, X.Morph, Morebeat, Ghostbuster, Zaion, DJaime, Vagas, 22tools
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: https://www.smsticket.cz/vstupenky/32730-bassproof-2023

 
 
Silvestr v Brně ve znamení párty Bassproof

Pokud patříte mezi fanoušky zlámaných beatů a nemáte zrovna plány na datum 31.12., můžete dorazit na Zelný Trh v Brně, kde si pro vás D´n´B parta Bassproof připravila luxusní program tam, kde to má každý clubber nejraději, a to na tanečním parketu!

 

Těšit se můžete mimo jiné na projekt Hallucinator, který se zrodil v Itálii v roce 2007, tvoří ho Luca Lodi (Nk) a Simone Sighinolfi (Sygo, ex SMOKE) a nabízí jedinečnou a originální temnou vizi D´n´B. Oba bravurně ignorují nějaký konkrétní žánr, naopak si sobecky vytvořili vlastní škatulku Drill n Thrill. Co se pod ní skrývá? Představte si death metalovou skladbu říznutou industrialem a jako koření atmosféru těch nejděsivějších hororů... Zářezy mají na značkých po celém světě, např. Future Sickness, EMI, PRSPCT, Forbidden Society, Melting Pot, Yellow Stripe a podporu získali i u magazínů K-Mag a Twisted Knowledge. Maskované duo remixovalo jména jako Counterstrike, Forbidden Society a spoustu dalších...

 

Zcela určitě potěší i Myselor, který dorazí ze švýcarského města Basilej a seznámit se můžete i se "švýcarským Britem" Jamesem Peacockem a ruským baskytaristou Rustamem Mansurovem (aka Rusty K). Společně tvoří duo Magnetude!




Ještě stále váháte, kde strávit Silvestr? Tahle originální pozvánka vám ve vaší volbě určitě pomůže!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016