PARTYINFO

 

LOGICAL PROGRESSION

Datum konání:
19.05.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Vacuum Space
DJs:
Stanzim (Radio 1), Myclick (Radio 1), Sirius
Popis:

start: 20:30, vstup: zdarma

 
 
Párty Logical Progression se koná v klubu Vacuum Space

19. května se uskuteční hudební večer pod hlavičkou Logical Progression, kde se vám představí český producent a DJ Sirius a moderátoři a DJs z Radia 1. Jako první tuto párty odstartuje DJ Myclick. Zahájí večer a připraví si pro vás kvalitní deep house set, který vás nenechá spát a provede vás od starších hudebních kousků až po současný sound. Dalším old schoolovým matadorem bude Stanzim alias Stanislav Zima. Hudba ho provází takřka celý život a hudební fantazie jsou při výběru setu v poklidném duchu, ale i drum´n´bass rytmu a nočních výšinách. Oba spoluhráče doplní domácí producent a DJ Sirius. Jeho tracky a hudební sféry jsou různorodé, většinou se v jeho setech objevují žánry Drum´n´bass, Jazz, Autonomic, ale i filmové věci a inspirací pro tuto noc jsou vzpomínky na kluby spojené s roztáčením vinylů v dobré atmosféře. Vstupné je zdarma a vše vypukne ve 20:30. Klub Vacuum Space najdete na adrese Vršovická 23, Praha 10.

 
Profily vystupujících: 
 
Myclick aka DJ Face

Hrát začal už v roce 1993 a tenkrát to byly jen vesnické diskotéky kousek za Prahou. Na přelomu roků 2001 a 2002 došlo k zásadní změně. Tehdy ho oslovil hráč na kytaru Lucas Ross, Mataro si koupil elektronické perkuse a projekt Face 2 Face dostal hrubé obrysy a každé vystoupení bylo s jinými hosty a s jiným repertoárem. S kombinací desek a živých nástrojů se pětice Face 2 Face ukázala kromě malých klubů i na festivalech Sázavafest, Creamfields a několikrát také v Roxy. Samotného DJe Face aktuálně baví především deep house, nu disco, techno, acid, breakbeat a jeho nejčastějšími zastávkami jsou Bugsy´s Bar, Groove Bar a Moovement s DJ Diomem, Bar v Krymský s MC Mandou, Luft Cafe a Moje Muza s Pavlem Aelingem a Namaxem. Jeho lounge polohu si můžete vychutnat (stejně tak jako výtečnou thajskou kuchyni) přibližně 12x do měsíce v restauraci NOI. Od ledna roku 2010 je jako Myclick moderátorem pořadu Fluffy Clouds na Radiu 1.

Myclick - Radio 1

Myclick
 
 
Stanzim

Hudbě zasvětil prakticky celý svůj život. Možná by všechno bylo jinak, kdyby od otce už někdy ve čtyřech letech nedostal blahosklonné svolení hrát si s rodinným gramofonem a ničit desky od Lionela Hamptona, Chrise Barbera nebo Stana Kentona. Bezprostředně po revoluci na začátku roku 1990 stál u zrodu první tuzemské nezávislé rozhlasové stanice Radio 1, kde působí dodnes. Moderoval a scénáristicky spoluvytvářel televizní hudební magazíny Point a Paskvil. Na stanici Český rozhlas Vltava se podílel na tvorbě hudebních pořadů Radiopaskvil, Triáda, Přestřelka, El Duo a je spoluautorem hudebně-exportního projektu Czeching. Od raných devadesátých let přispívá hudebními články a recenzemi do širokého spektra tištěných periodik (namátkou Rock & Pop, Lidové noviny, Revue Labyrint nebo Full Moon). V letech 1995-1997 si vyzkoušel profesi product managera u major vydavatelství PolyGram a od roku 1999 provozuje vydavatelskou činnost v rámci nezávislého labelu Quazi Delict Records (např. Floex, Juanita Juarez, Alvik, Bratři Orffové nebo Real Transported Man). DJingu se věnuje už bezmála čtvrtstoletí a je schopen pokrýt široké žánrové rozpětí – drum´n´bass, halfstep, autonomic, dubstep, breakbeat, broken beats, elektro, techno, nu jazz, ambient, house i downtempo. Jeho jméno figurovalo na soupisce účinkujících mnoha domácích festivalů, stál na pódiích většiny českých klubů a odehrál i řadu setů v zahraničí (Anglie, Francie, Rakousko, Slovensko). Od roku 2009 tvoří jednu pětinu DJ sdružení Volnej průběh, které sleduje nové výboje v drum´n ´bassu i souvisejících žánrech.
 
Sirius

Hudbě se aktivně věnuje od roku 2003, kdy začínal míchat a roztáčet vinyl. Poté se zapojoval do hudebních projektů a organizací za nenásilí a tvorby filmové muziky. Vlastní hudební produkce následovala po dlouhé trati, kdy sám začínal od nuly a vše míchal sám za sebe. Jsou za ním viditelné hudební stopy a remixy. Filmové tracky mají obsáhlou minulost i přítomnost. Sirius má všestranný obzor a neškatulkuje nejen hudební věci, ale rád kombinuje a objevuje nové a kvalitní zvuky. Více z jeho tvorby zde:
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016