PARTYINFO

 

NERO X ALTENBURG W/ VENDEX, PETRA.P, S.N.R.I., AKASHA 84

Datum konání:
28.04.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Altenburg 1964
DJs:
Vendex, Petra.P, S.N.R.I., Akasha 84
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.cz

 
 
Producent Vendex se představí na lodi Altenburg 1964

Jedinečný DJ a producent Vendex ze slunečné Barcelony se brzy představí na akci v klubu Altenburg v Praze. Tento event se koná 28. dubna a Vendex předvede svůj charakteristický set mixovaný mezi žánry dark, industrial, acid a hard techno. Jeho styl je ovlivněn alchymií a literaturou Dante Alighieriho a jeho dílem Božská komedie. Vendex přichází se záměrem vytvořit cestu k vnitřnímu světu. Zahalen do temných melodií, tupých a ostrých basů, které vzdorují všemu přirozenému. Nadpřirozené zvuky, které se dotýkají nebo dokonce dosahují toho, co by mohlo být zvukem podsvětí a generování soundu, který provázejí dantovskou myšlenku výletu do podsvětí s cílem dosáhnout ráje. To vše prostřednictvím silné a obklopující energie, čímž vytváří cestu do devíti úrovní pekla, očistce a nakonec do ráje.

 
Nero eventy jsou vždy pečlivě připraveny a organizátoři věnují velkou péči a čas při výběru lokálních umělců, kteří se představí na jejich akcích. Pro tento večer mezi těmito umělci jsou Petra. P, rezidentní DJ a producent Akasha 84 a S.N.R.I.

Petra. P není na české techno scéně žádný nováček. Rychle si vybudovala základnu fanoušků s jejím přístupem ke kvalitnímu techno stylu s jedinečným výběrem skladeb. Její industriální, temné a experimentální techno chytne za srdce každého milovníka rychlého BPM a undergroundu. Petra má za sebou hraní na akcích s velkými matadory techno scény, jako je například SNTS nebo Lewis Fautzi, a proto se organizátoři rozhodli Petru pozvat na tento večer, jelikož se bude s Vendex perfektně doplňovat.

Nero event
Jako na většině Nero večerů i tentokrát zahraje Akasha 84, který má vášeň pro techno a lásku k vytváření vysokoenergetických beatů. Akasha má za sebou několik hraní po boku největších jmen světových techno umělců a vydal také několik alb a EP. Vždy se snaží přinést svůj jedinečný zvuk a energii do každého vystoupení. Akasha a jeho sety jsou velice jedinečné a nakažlivé experimentálními a pozitivními vibracemi.

S.N.R.I. je pražská DJka, kterou organizátoři objevili poměrně nedávno, i když se na scéně už pohybuje nějaký ten čas. Bezchybně kombinuje mnoho beatů a žánrů a výsledkem je nadupaný a silný sound. Pro S.N.R.I. je nejdůležitější se energicky spojit s publikem a vytvořit jedinečné prostředí pro vyjádření pocitů a hraní hudby, na které se jen tak někdo neodváží.
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016