PARTYINFO

 

HIGHJUMP CLIFFDIVING

Datum konání:
04.08.2023 - 05.08.2023
Místo konání:
Hřiměždice - Lom Hřiměždice.
DJs:
Desperados Dance Stage: Roxtar, Matamar, Tokátko, Saxofrancis, Tigiho, Joshua Sova, Friki
Live:
PSH, Rest, Prago Union, Pio Squad, 58G, NobodyListen + Nik Tend
Info:
http://www.highjump.cz
Popis:

vstup: předprodej: www.ticketstream.cz

 
 
Na High Jumpu se představí zásadní jména rapu i přední DJs

V termínu 4. a 5. srpna se v lomu v Hřiměždicích uskuteční další pokračování legendární akce High Jump. Skoky do vody z více než 20 metrů, spousta doprovodného programu v okolí žulového lomu, hudební afterparty na několika podiích. Akce High Jump je výjimečná svou unikátní atmosférou, kterou navozuje prostředí zatopeného lomu a jeho okolí. Účast na akci opět potvrdily špičky extrémního skokanského sportu a na návštěvníky tak čeká podívaná na skokany z několika zemí z celého světa. Kromě skoků do vody bude připravena exhibice dalších adrenalinových sportů, ale také hudební doprovod. Rapovou stage ovládnou v pátek a v sobotu například PSH, Rest, Prago Union s živou kapelou, Pio Squad, 58G nebo NobodyListen ve speciální show s Nik Tendem. Další hudební zonou bude Desparados Dance stage. Zde zahrají DJs zaměřující se na elektronickou taneční hudbu. Jedná se o přední tuzemská jména jako Roxtar, Matamar, TiGi, Saxofrancis, Tokátko a další.

 

Už po dvacátéčtvrté se v lomu v Hřiměždicích uskuteční závody v extrémních skocích do vody zvané High Jump. Přední skokani a skokanky z celého světa zde předvedou skoky do vody z výšek přesahujících dvacet metrů. Čeká vás také pestrý doprovodný program. Obecně je High Jump unikátní akce, při které mohou návštěvníci sledovat skoky do vody přímo z vodní hladiny nebo z břehu lomu.

High Jump


Kromě závodů ve skoku do vody bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. "Chceme, aby bylo pořád na co koukat. Proto bude areál nabitý programem po celý den a to nejen na vodě, ale i v okolí lomu," říká za pořadatele Tomáš Kučera.

High Jump


Na návštěvníky tak čeká mnoho doprovodného programu. Svou show představí například přední flyboardista Petr Civín. Ten vždy v lomu předvede triky na flyboardu. Flyboard je mladý moderní sport, díky kterému se závodníci mohou vznášet nad vodní hladinou. Petr Civín to umí do výšky přesahující patnáct metrů. Dalším programem bude exhibice v U rampě. K dispozici bude mnoho odpočinkových zón.

High Jump


Tradiční součástí je hudební program. I letos se na několika hudebních pódiích představí známá jména tuzemské i zahraniční hudební scény. V první vlně byly představeny především rapové a hip hopové části programu. Jedna stage bude věnována výhradně těmto stylům. Své koncerty na nich představí zástupci současné a nastupující vlny, ale také legendy hip hopu, které vyšlapávaly cestu v dobách tvorby scény tohoto žánru.

High Jump


Další hudební zónou bude Desperados Dance Stage. Tu po oba dny opanují přední DJové současné scény taneční hudby. Návštěvníci se mohou těšit na jména jako DJ Roxtar, duo Matamar, DJ Tokátko, spojení živého saxofonu a DJingu v podání Saxofrancise, DJe Tigiho, Joshua Sovu nebo stálici na High Jumpu DJe Frikiho.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016