PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
02.06.2023 - 04.06.2023
Místo konání:
Bratronice - RZ Bratronice
DJs:
Dycide (IO, Munich), Introversion (ARTS, Berlin), Axis Alpha (Weltraum), Cawum (BÁZE), Kobe, Slater (Weltraum), Etienn Grey (Grau Series), Eva Falt (Weltraum), Grafik (Vyndaloo), ka.za (Weltraum), Kletis (Dolec), Krystof Taube (Katarze), Iob (XION), Nior (BÁZE), Ohne Sonne (Kmen), Scannt (Come In Records), Segment (Come In Records / Seismic), Skaph (Vyndaloo / CLCK), Slurm McKenzie (GoldenGate), Yakobi Narubi (Vyndaloo)
Live:
Chiara, Dash, Dialect & Smeti (Tma Records / Oleeva Records), Forest Dump, Høll (Ruina), Hot Amigos (BÁZE), Jon Cox
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
FÚZE představí o víkendu pět techno kolektivů

Pět techno kolektivů (Báze, Grau Series, Kmen, Vyndaloo a Weltraum) se spojilo v jeden celek a vytvořilo zastřešující název – FÚZE. Tím označily kolektivy i první celovíkendové setkání na raketové základně v Bratronicích, které bude probíhat od 2. do 4. června. Po boku více než dvaceti lokálních umělců vystoupí na FÚZI i dva hlavní němečtí headlineři – Dycide a Introversion. Kromě techna si návštěvníci užijí i chillout stage a další doprovodný program včetně možnosti komentované prohlídky areálu či cvičení jógy. Cena vstupenek je 400,- Kč za jeden den, 600,- Kč za celý víkend. Vstupenky lze zakoupit na místě, nebo online zde.

 

Dycide & Introversion

Přístup Dycide k hudební produkci a láska k experimentování s uměním z něj dělají skutečně multidisciplinárního umělce. Jeho hudba odráží nejen schopnost vytvářet složité rytmy a perkusivní textury, ale také pohlcující atmosféru s příběhem. Spolupráce s audiovizuálním labelem IO-Records, který založil společně s přáteli MTRL & Polygonia, dokazuje jeho odhodlání vytvářet pro posluchače celistvý zážitek. Díky mnoha úspěšným releasům a rostoucímu počtu příznivců se Dycide prokazuje jako talentovaná a vlivná postava současné techno scény.

Julius Debler, známý spíše jako Introversion, si svým inovativním přístupem k produkci a DJingu vydobyl na elektronické hudební scéně zasloužené místo. Hudba pětadvacetiletého berlínského talentu a mimo jiné i zkušeného bubeníka se vyznačuje složitými lámanými beaty a pečlivě vybranými oldschoolovými a trance prvky. Jako DJ vyvažuje Introversion úderné techno tracky s atmosférickými momenty. Jeho sety, které čerpají z techna, rave a trance scény 90. let, uchvacují posluchače na celém světě.

FÚZE pěti techno kolektivů:

Báze je pražský hudební a umělecký kolektiv, který se zaměřuje na hlubší stránku alternativního deep techna. Kolektiv, který založili Nior a Cawum, zahrnuje také členy se zaměřením na tvorbu dekorací, atmosféry a projekcí umocňující zážitek z akce.

Liberecký kolektiv Vyndaloo se soustředí především na soukromé open air akce pro přátele a přátele přátel, to proto aby zajistil rodinnou a bezpečnou atmosféru. Hudební zaměření kolektivu je široké, zahrnuje nejrůznější žánry techna, ale i další elektronické žánry jako house, breaks nebo electro.

FÚZE


Pražský techno kolektiv Weltraum založili před dvěma lety uznávaný český DJ Slater a tehdy čerstvě začínající DJky Eva Falt a ka.za. Později se ke kolektivu připojil také bývalý rezident labelu Rush27 Axis Alpha. Weltraum vyniká rozmanitým hudebním zaměřením, které osciluje mezi temným hypno industriálním soundem a rychlým minimalistickým beatem.

Grau series je pražská crew, která pořádá sérii akcí zaměřených na klasické nadčasové techno s důrazem na zvukovou a hudební rozmanitost. Akce Grau Series návštěvníkům vždy nabízí mix zahraničních hostů, zakladatel Etienn Grey ale myslí i na podporu místní scény. 

Kolektiv KMEN se vyznačuje jasnou uměleckou vizí: zprostředkovat publiku deep a tribal techno a pohlcující organickou atmosféru na venkovní lokacích.

FÚZE otevře návštěvníkům brány základny, kde lesní zeleň pohlcuje industriální prostory, v pátek 2. června v 18:00, hudebně akce odstartuje ve 20:00. Páteční večer a sobotní ráno se ponesou ve stylu deep a ambientní hudby, sobotní podvečer nastolí rychlejší techno, které potrvá až do nedělních odpoledních hodin. Na místě bude kromě alko a nealko nápojů k zakoupení i teplé a studené vegetariánské i klasické občerstvení.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016