ROZHOVOR

 

Bryan Kearney: "Užíval jsem si každé vystoupení, které jsem tu měl."

"Program bude dlouhý neskutečných 14 hodin a již nyní můžeme prozradit, že po celých 14 hodin se na main stage vystřídají opravdové světové hvězdy trance hudby. Těšit se můžete na dlouhý seznam zvučných jmen pro 2 velké stage. Jsme přesvědčeni, že tento line-up bude legendární a historicky bezkonkurenční. Troufáme si říci, že se akce s podobným line upem nikde na světě nekonala a tak se tato poslední edice stane velmi exkluzivní tečkou za čtyřletým působením Trancefusion na taneční scéně." To říkají organizátoři trancové party Trancefusion, kteří pro vás připravili další rozhovor. Tentokrát položili několik otázek Bryanu Kearneymu.

 

 

Ahoj Bryane, co si pamatuješ ze svého setu na Trancefusion Autumn v roce 2012?

Byla to úžasná noc na skvělém místě. Hrál jsem na konci po Kai Tracidovi. Bylo to poprvé, co jsem hrál své vlastní produkce včetně The Nettle.

Taky jsi hrál v Praze na FSOE 300 v roce 2013. A nedávno na Transmission v O2 areně. Máš nějaké zvláštní spojení s českým publikem?

Publikum v České Republice je vždycky velmi komunikativní a sdílí nadšení pro hudbu. Užíval jsem si každé vystoupení, které jsem tu měl.

Za několik týdnů budeš hrát speciální back to back set se Sneijderem. Jaký nářez to bude?

Nepopisoval bych to, co hrajeme, jako nářez, protože to zní jako nesmyslný rachot. Bude v tom spousta energie, tak bych to popsal.

Tvůj remix Garetha Emeryho&Go Bruce – U se stal skladbou roku 2014 na State of Trance. Jak jsi reagoval, když ses to dozvěděl?

Byl jsem v sedmém nebi. Byla to v tom roce moje největší skladba a strávil jsem na ní spoustu času, takže to pro mě hodně znamenalo, že se stala skladbou roku. Teď je čas pokračovat a zlepšovat se.

 

 

Kdybys mohl pracovat s kterýmkoliv hudebníkem, kdo by to byl a proč?

Plumb. Skvělý jedinečný hlas a její texty mají hloubku.

Rok 2015 vlastně teprve začal. Jaké máš plány na tenhle rok? Nějaké nové produkce?

Světovládu!

Už mám několik připravených věcí, originály, remixy a společné tracky, které vyjdou v příštích měsících. Právě jsem dodělal remix ASOT Team Tracku od Armina van Buurena a taky remix pro Roxannu Emery. I moje první kompilace vyjde letos.

Prosím, dokonči tuto větu: Život bez elektronické hudby….

Život bez elektronické hudby by stál za hovno.

Díky, že sis na nás udělal čas. Chceš něco říct svým fanouškům? Proč by neměli zmeškat poslední Trancefusion?

Uvidíme se v dubnu a bude to skvělá noc. Na Trancefusion byste měli být, protože je to se všemi, kdo budou vystupovat, neuvěřitelně jedinečná a rozmanitá akce.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016